interFace CMS - dansk CMS-system med brugervenlighed i højsædet

interFace CMS er et online Content Management System til opdatering og vedligeholdelse af hjemmesider, webshop og online markedsføring

InterFace CMS er udviklet inhouse og vores filsofi for CMS-systemet er, at alle skal kunne få en flot, professionel og velfungerende hjemmeside uanset IT-færdigheder. Derfor var det vigtigt for os, at skabe et CMS-system, der er brugervenligt, lettilgængeligt og intuitivt at bruge. Alt dette har vi opnået med CMS-systemet interFace CMS.

CMS-systemet er som platform på mange måder bygget op, så det minder om de alment kendte programmer som Word og Outlook. På baggrund af dette for mange allerede velkendte design, har vi derfor også gjort det let for dig som kunde selv at redigere, slette og tilføje tekst, billeder og lign. på din hjemmeside. Med vores CMS-system kan du som kunde derfor hurtigt, og ikke mindst selvstændigt, tilpasse din hjemmeside til dine kunder og derved dine behov. Vores CMS-system, interFace CMS, gør dig med andre ord uafhængig af dit webbureau i dagligdagen, hvilket giver dig plads til at fokusere på det væsentlige: din virksomhed og dine kunder.

Netop fordi vi selv har udviklet vores CMS-system, kender vi det ind og ud. Når du investerer i CMS-systemet fra interFace er du derfor sikret kvalificeret support, hjælp og nyttige råd og tips i den udstrækning, du føler, er nødvendig.


Let at bruge


InterFace CMS er et meget brugervenligt dansksproget CMS system, som gør det nemt for dig at vedligeholde din hjemmeside. Kan du bruge Word vil interFace CMS ikke være nogen udfordring.

Service og sikkerhed


Du er altid sikret den bedste service hos vores support team. Vores store krav til både hosting og performance i vores hostingcenter, hvilket er med til at give dig tryghed om at brugerne kan tilgå din hjemmeside.