Design og CMS i en højere enhed

Er du dygtig til at designe hjemmesider, men kniber det med at få dem til at fungere i praksis? Et godt design fortjener et godt CMS system. Falkenbergs design har designet en flot hjemmeside for Fanøhus, som de ønskede at få implementeret i interFace CMS, hvilket vi har hjulpet dem med.

interFace CMS som platform
interFace CMS er vores eget CMS system, udviklet med brugervenlighed i højsædet. Fanøhus har fået et CMS system, som er nemt og intuitivt for dem selv at bruge og redigere i. Det, der efter vores mening, er helt genialt ved interFace CMS er, at det har et design, der minder om kendte programmer som fx Word. Det betyder, at brugeren meget nemt kan finde ud at at arbejde i systemet.

Skal vi hjælpe dig med noget?
Har du også brug for at CMS system, der præsenterer dit hjemmesidedesign på den mest hensigtsmæssige måde, så skulle du prøve interFace CMS - og har du brug for, at vi tager os af alle dele af din hjemmeside, klarer vi også det. Se bare her. Tag endelig kontakt til os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du vil lægge en ordre hos os. Vi glæder os til at høre fra dig!