Sencha - ExtJS konsulenter gør arbejdet for dig

Ext JS udvikling er et ekspertiseområde hos interFace

Har du brug for hjælp til at få udviklet en ny webapplikation, kan du med fordel benytte dig af vores ExtJS konsulenter. ExtJS er et JavaScript bibliotek, man bygger netop webapplikationer med, og det geniale er, at de minder meget om dem, vi kender fra både Windows og Mac. Vores ExtJS konsulenter vejleder dig, så du kan få fuldt udbytte af de utallige fordele, ExtJS giver dig.

Få alle fordelene med vores konsulenthjælp
Vores ExtJS konsulenter kan bygge webapplikationer, hvor det er muligt at højreklikke, lave fleksible applikationsvinduer og 'drag and drop'-funktioner på internettet - for blot at nævne nogle af de funktioner, vores ExtJS konsulenter kan tilbyde at lave for dig.

Se priser på webudvikling her!

ExtJS er kompatibelt med følgende browsere:

  • Internet Explorer 6+
  • FireFox 1.5+
  • Safari 3+
  • Chrome 3+
  • Opera 9+


Du er altså sikret, at din applikation bliver vist fejlfrit i alle de store browsere. Tag kontakt til os, og hør, hvordan vores ExtJS konsulenter kan hjælpe dig. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på konsulenthjælp - så ring eller skriv allerede i dag.

  

Hvorfor vælge interFace som samarbejdspartner?


Vi har hos interFace mange års erfaring med webudvikling og udvikling af ExtJS applikationer, og vi har hjulpet utallige kunder med at optimere hverdagen og processerne i deres virksomheder med applikationer, der fungerer. Dette gør, at vi i dag har et af landets bedste ExtJS-udviklingsteams. Denne succes skyldes uden tvivl bl.a., at et system baseret på ExtJS er væsentligt mere brugervenligt og lettilgængeligt, end et system baseret på almindelige og gammeldags HTML-koder.

Noget af det, der gør et ExtJS-baseret system lettilgængeligt for mange er, at det ligner programmer, som den almindelige computerbruger har stiftet bekendskab med før. Eksempler herpå kan være Office eller Outlook. Der er derfor ikke tale om nogen stor omvendingsproces, når man går i gang med at bruge onlineapplikationer – ExtJS gør nemlig, at der spilles på allerede velkendte tangenter, så at sige. 

På den måde sikrer vi, at du som kunde, uanset computerkundskaber, får en flot og professionel web baseret applikation, der indeholder den mest moderne teknik, som du samtidig er tryg ved at bruge.

Hos interFace benytter vi os selv af ExtJS. Bl.a. har vi bygget vores egen udviklingsplatform "interFace platform" på ExtJS. Du kan læse mere om vores platform, interFace platform.  

Vi har desuden også udviklet et CMS-modul til interFace platformen, og dette modul er selvfølgelig også bygget på ExtJS.

 

Se hvordan Ext JS kan hjælpe dig!

Ext JS-eksempler og demonstrationer


Der er utrolig mange muligheder med Ext JS - du kan se nogle af de mange muligheder og fordele der er ved ExT JS på hjemmesiden www.sencha.com

interFace har en fast, lav pris på Ext JS udvikling

Pris på udviklig af Ext JS


Vi har hos interFace en fast lav pris på vores ExT JS-udviklere - se priserne her