Vores udviklingsteam er specialister i onlineudvikling

Onlineverdenen vokser og mulighederne er mange. Det er derfor utrolig vigtigt for dig, at finde en virksomhed, som kan opfylde netop dine behov. Vores udviklingsteam er specialister i webudvikling i udviklingssprogene PHP, Java, JavaScript og Ruby on Rails.

 

Ext JS udviklingExt JS udvikling

Ext JS er et suverænt værktøj som bruges til at opbygge webapplikationer, der på brugerfladen minder meget om de applikationer, som du kender fra de systemer, du bruger i din dagligdag. Der er mange muligheder med Ext JS – læs mere om Ext JS udvikling her

 
jquery udviklingjQuery udvikling

jQuery har de sidste par år vundet stor plads i hjemmesidebranchen, fordi det hermed er blevet muligt lave flotte, indbydende og levende hjemmesider. Du har sikkert hørt om Flash, som altså også gør det muligt, at skabe online animationer, men Flash har desværre nogle problemer, som man kan undgå ved at bruge jQuery. Du kan læse mere om jQuery udvikling her!

 

 

Ext JS udvikling

Pris på udvikling

Vi har altid en fast timepris på vores udviklere, og på små udviklingsopgaver afregnes pr. time. Vores udviklere har stor erfaring, hvorfor vi også kan give fast pris på store udviklingsprojekter, så du som kunde ikke skal bekymre dig om, hvorvidt budgettet holdes eller ej.


 

 

Ext JS udvikling

interFace udviklingsplatform

Vi har udviklet vores helt egen udviklingsplatform - interFace udviklingsplatform - som er udviklet i PHP og Ext JS. Udviklingsplatformen gør det muligt for os, at udvikle kundespecifikke systemer langt hurtigere, hvilket betyder, at du som kunde sparer penge på udviklingsomkostningerne. Læs mere om interFace udviklingsplatform her!